Lokaal - Wijn & Eten
Verfijnd ambachtelijk eten in een ongedwongen en intieme sfeer, dat is Lokaal. Geniet van een "table d'hote" geïnspireerd 3 gangen menu met de mooiste (seizoens)producten.
Chefkok Rogier Nieuwenhuis kookt vanuit de Italiaanse traditie, maar ook Franse en Mediterrane smaken en recepturen beinvloeden zijn keuken. Ambacht, traditie, liefde en kennis voor het product vormen zijn basis. Bevlogenheid en creativiteit maken zijn gerechten - in al hun puurheid en eenvoud - af. Dagelijks bakt hij zijn eigen brood en koekjes.
De (variabele) Italiaans/Franse wijnkaart is met zorg samengesteld en bevat wijnen van veelal kleine (vaak biologische) wijnboeren.
Openingstijden
- Elke maandag gesloten
- Elke dinsdag gesloten
- Elke woensdag 18.00 - 01.00 uur
- Elke donderdag 18.00 - 01.00 uur
- Elke vrijdag 18.00 - 01.00 uur
- Elke zaterdag 18.00 - 01.00 uur
- Elke zondag gesloten
- Voor reserveringen bel 035-6224119